Ulei din samburi de macese presat la rece 50 ml , Herbavit

28,00lei

         Descriere

Uleiul din semințe de măceșe este un fel de secret bine păzit, … folosit de vechii egipteni, mayași și americanii nativi de secole; uimitoarele beneficii ale uleiului din semințe de măceșe au fost relativ recent validate.
Prima confirmare importanta a capacităților sale a fost în 1983, când la Universitatea din Santiago s-au facut teste pe 180 de persoane.

Aceste teste s-au facut pe persoane cu cicatrici faciale extinse , cicatrici provenite din  acnee ,riduri profunde, radiatii, cicatrici provenite din arsuri, cicatrici chirurgicale, imbatranire prematura, dermatită și alte probleme legate de piele . În aceste teste, uleiul din semințe de măceșe a regenerat pielea, a redus cicatricile si ridurile, a împiedicat dezvoltarea ridurilor si a imbatranirii și a ajutat pielea să-și recapete culoarea sa naturală și fermitatea. Începând cu acest moment si alte universități și laboratoare au finalizat, studii, de asemenea, obținându-se rezultate pozitive.

Un alt studiu bine-cunoscut în 1988 a fost realizat pe douăzeci de femei cu varste cuprinse intre 25-35, cu îmbătrânirea prematură extinsă a pielii. Pielea lor era incretita si avea pete in urma supraexpunerii la soare. După patru luni de aplicare de ulei din semințe de măceșezilnic, ridurile lor si petele de la soare au dispărut aproape complet, iar pielea a avut un aspect proaspat si sanatos.
Semințele de măceșe sunt formate din acizi grași 77%. Au un continut ridicat de  acid linoleic și linolenic, vitamina C și vitamina A (retinol); toate esențiale pentru pielea si sanatatea parului. Uleiul din seminte de macese regenereaza tesuturile si elimina ridurile, cicatricile, daunele produse de soare și vergeturile. Acizii grași esențiali pe care ii conține, atunci când este absorbit prin piele ajuta membrana celulară și regenerarea tesuturilor.
Spre deosebire de uleiurile grase care sunt frecvent utilizate pe fata precum uleiul de jojoba și unt de shea , uleiul din semințe de măceșe se absoarbe ușor.
Uleiul din semințe de măceșe ajută la prevenirea imbatranirii premature, calmeaza, vindeca si hidrateaza pielea matură.

         Actiuni

Uleiul de macese actioneaza ca un agent de hidratare, penetrand rapid pielea uscata si restabilind pH-ul. Uleiul de macese, in aceasta etapa, poate fi folosit individual, fara a-l combina cu alte ingrediente pentru a-ti prepara singura un produs cosmetic. Pentru a imbunatati aspectul si sanatatea pielii descuamate si uscate, aplica uleiul de macese seara, dupa demachiere.

Datorita vitaminei C, uleiul de macese combate radicalii liberi si elibereaza pielea de substantele nocive. In plus, antioxidantii apara pielea de substantele chimice continute de produsele de make-up pe care le folosesti si previn aparitia ridurilor sau a dermatitelor si a acneei.

S-a dovedit ca uleiul de macese regenereaza puternic pielea. Acesta dizolva tesutul cicatriceal, refacand celulele afectate. Fie ca ai o cicatrice din pricina unui cos sau fie din cauza unui episod acneeic sever, uleiul de macese are capacitatea de a calma pielea si de a vindeca zona afectata.

Uleiul patrunde usor in piele, catifeland-o si hranind-o intens. Vitaminele continute de uleiul de macese hranesc intens epiderma si o intineresc. Pentru hidratare, poti folosi uleiul de macese oricand in timpul zilei, atat timp cat nu iti expui tenul impuritatilor mediului extern.

Uleiul de macese intinereste considerabil pielea pentru ca el contine retinolul, o substanta care determina revitalizarea celulelor, estomparea ridurilor si refacerea texturii pielii. Dupa folosirea indelungata a uleiului de macese, pielea isi recapata tonusul si nu se mai confrunta cu nici o problema pentru ca este puternic vitaminizata.

Uleiul de macese este potrivit pentru toate tipurile de ten. Este recomandat ca dupa folosirea acestuia, pielea sa nu fie expusa razelor solare. De aceea, tratamentul ideal cu ulei de macese trebuie sa fie aplicat seara, inainte de culcare.

       Indicatii

Pentru ten, uleiul de macese ofera numeroase beneficii atunci cand este utilizat extern. Contine acizi grasi esentiali, vitamina E, vitamina C si betacaroten, o forma a vitaminei A.

De asemenea, uleiul de macese are un rol in incetinirea procesului de imbatranire. Antioxidantii din compozitia sa au capacitatea de a intra in toate straturile pielii, iar vitamina C stimuleaza productia de colagen.

Totodata, uleiul de macese ajuta la reducerea ridurilor fine. Vitamina A imbunatateste nivelul de hidratare a pielii, motiv pentru care uleiul de macese poate fi folosit si de persoanele cu pielea uscata. Uleiul de macese este un puternic hidratant si ajuta la eliminarea rosetii si a iritarii.

Razele ultraviolete ale soarelui pot cauza probleme ale pielii, pe langa riduri sau decolorare. Insa, folosind combinatia de proprietati a uleiului de macese se pot preveni aceste probleme chiar din fasa. Antioxidantii lupta impotrva radicalilor liberi, iar vitamina A ajuta la imbunatirea culorii pielii, a texturii si a pigmentarii. Expunerea la soare face ca nivelul de colagen sa scada, insa vitamina C din ulei contracareaza acest proces.

BENEFICIILE ULEIULUI DE MACESE – RECOMANDAT IN CUPEROZA

Fiind foarte hranitor, dar si hidratant in acelasi timp, uleiul de macese este recomandat a fi folosit la cateva zile pentru tratarea tenului cuperozic. Acest ulei se aplica seara, dupa corecta curatare a tenului. Trebuie sa aveti grija sa faceti tenului o curatare adecvata problemelor acestia.

Lasati uleiul sa actioneze o ora, apoi clatiti doar cu apa. Chiar daca tenul ramane usor uleios, pana a doua zi nutrientii vor fi absorbiti in piele. Acest tratament se va repeta dupa cel putin 3 zile.

Uleiul de canepa – balsamul natural perfect pentru un par mai stralucitor si mai bogat

Nu aplicati tratamentul dimineata. Nu este recomandat sa va expuneti la soare dupa aplicarea uleilui de macese.

Beneficiile uleiului de macese – trateaza acneea

Uleiul de macese prezinta puternice efecte antibacteriene si antiinfamatorii, de aceea este recomandat in mastile antiacneice.
Masca recomandata:

– O lingurita ulei de macese presat la rece;
– O aspirina pisata si dizolvata intr-o lingurita de apa;

Aceasta masca se aplica seara pe tenul corect curatat si se lasa sa actioneze jumatate de ora. Se clateste apoi doar cu apa si se pot folosi celelalte produse de ingrijire. Aceasta masca va fi efectuata la 3 zile.

Beneficiile uleiului de macese – efect puternic antiimbatranire

Uleiul de macese se recomanda la doua zile pentru tenul lipsit de vitalitate, uscat sau cu aspect de imbatranire (riduri fine sau vizibile, aspect deshidratat). Uleiul se va aplica pe ten seara, dupa curatarea adecvata, fiind lasat sa actioneze o ora. Se clateste apoi fata cu apa din abundenta.

Uleiul de macese stimuleaza regenerarea stratului mijlociu al pielii, reducand ridurile si conferind pielii elasticitate si fermitate.

       Compozitie

ulei din samburi de macese 100% pur

      Mod de administrare

Par si scalp: – se incarporareaza ulei de neem in sampon ( 5 ml la 100 ml.)
Masca de par: se combina cu un alt ulei vegetal (jojoba, cocos, argan, masline) se maseaza scalpul si se lasa sa actioneze cca. 30 de minute .
se poate utiliza si pur,  necombinat, nediluat
Piele, ten: incorporat intr-un ulei vegetal, sau in crema.
se poate utiliza si pur,  necombinat, nediluat

      Mod de prezentare

sticla 50 ml

       Loc de provenienta

U.E

       Importator si distribuitor

S.C Herbavit S.R.L

Nu există încă recenzii.

Be the first to review “Ulei din samburi de macese presat la rece 50 ml , Herbavit”